KKORT.NU

Jeg har været meget tilfreds med processen omkring mit website www.kkort.nu.

Med udgangspunkt i min eksisterende side, fik ableIT skruet en ny sammen, som designmæssigt passede ind i “det gamle” med de opgraderinger jeg selv syntes manglede. Sammen fik vi også gjort den utrolig nem at opdatere, og jeg har nu fuld adgang til elle app's via joomla's nemme CMS. AbleIT lavede også små skræddersyede guides til, hvordan forskellige app's skulle opdateres. Der er altid hurtig respons på kommunikationen med ableIT, og det gør mig til en tryg kunde. Jeg kan varmt anbefale ableIT.

Indehaver - Mikael Kastrup Hansen

SMS gateway

ableIT kan levere en komplet SMS løsning til din Joomla hjemmeside. Med hardwaren fra ableIT er det eneste du behøver et SIM kort og f.eks. et abonnement med fri SMS og du vil herefter kunne udsende SMS'er til dine brugere.

Er i en forening vil i fx kunne udsende en SMS til alle medlemmer der er registreret som brugere på jeres hjemmeside. Der er også mulighed for at skræddersy forskellige filtre så den enkelte bruger fx kan sende en SMS med teksten "Rotur om en time ved klubhuset" og denne besked vil så blive sendt til alle der har markeret at de ønsker at modtage "Rotur" beskeder.

Kundeudtalelse

KKORT.NU

Jeg har været meget tilfreds med processen omkring mit website www.kkort.nu.

Caps A/S

Vi har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Ronny i forbindelse med udvikling af vores nye hjemmeside. Det har været en udsøgt fornøjelse.

Samarbejdspartner