Caps A/S

Vi har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Ronny i forbindelse med udvikling af vores nye hjemmeside. Det har været en udsøgt fornøjelse.

Arbejdet har stået i skærende kontrast til tidligere forsøg på at starte ny hjemmeside op, hvor der er blevet skrevet sider op og sider ned med behovsanalyse og alt muligt andet – som ret beset er uproduktivt arbejde… Med Ronny Buelund har vi lavet en kort liste over ting vi ville have siden skulle indeholde, og så har vi fundet på mere efterhånden som arbejdet skred frem.  Det samlede stykke arbejde Ronny har lavet  - er blevet til med en ganske imponerende hast. Der gik næppe 14 dage fra start til færdig  hjemmeside med MANGE specialtilretninger – designet til netop vores behov. Ableit / Ronny Buelund får vores varmeste anbefalinger.

Direktør - Lars Kildholt

SMS gateway

ableIT kan levere en komplet SMS løsning til din Joomla hjemmeside. Med hardwaren fra ableIT er det eneste du behøver et SIM kort og f.eks. et abonnement med fri SMS og du vil herefter kunne udsende SMS'er til dine brugere.

Er i en forening vil i fx kunne udsende en SMS til alle medlemmer der er registreret som brugere på jeres hjemmeside. Der er også mulighed for at skræddersy forskellige filtre så den enkelte bruger fx kan sende en SMS med teksten "Rotur om en time ved klubhuset" og denne besked vil så blive sendt til alle der har markeret at de ønsker at modtage "Rotur" beskeder.

Kundeudtalelse

KKORT.NU

Jeg har været meget tilfreds med processen omkring mit website www.kkort.nu.

Caps A/S

Vi har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Ronny i forbindelse med udvikling af vores nye hjemmeside. Det har været en udsøgt fornøjelse.

Samarbejdspartner